Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scriptek képes leírás - MSN.tlap.hu
részletek »

Scriptek - MSN.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: msn.tlap.hu » Scriptek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balázs honlapja

Balázs honlapja

MSN scRipTek üdv. itt msn Scriptek-et találsz!Tölts le de vigyázz mert felelősséget nem vállalok,tehát hiába írod hogy fagya géped saját felelősségre tölts le!Jó töltögetés és msn-ezést! Másodfokú egyenlet megoldó script: Ez a Script segít a másodfokú egyenletek megoldásában. Csak meg kell adnond neki a különböző értékeket(a,b,c).

Informatika orgazmus

Informatika orgazmus

Az oldalon msn scriptek találhatóak. Leírja a szerkesztő, hogyan kell használni a scripteket. Ha szeretnéd feldobni a csevegő programodat, érdemes ellátogatnod az oldalra, és letöltened néhány dolgot. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek az oldal megtekintéséhez.

Kurinka gyűjteménye

Kurinka gyűjteménye

Kösz hogy benéztetek az oldalra most már vannak letöltések is jó nézelődést!! Ha le szeretnéd menteni őket, kattint rájuk! Pár msn scriptet tartalmaz az oldal. A blog február óta működhet, mert februári archívum a legutolsó. Scriptekre van szükséged? Nézz szét az oldalon és válogass kedvedre a scriptek közül.

Msn plus script

Msn plus script

Az MSN Plus az egyik legnépszerűbb MSN kiegészítő program. A segítségével sok-sok különböző skin közül válogatva egyedivé varázsolhatod MSN kliensedet, speciális smiley-kat, hangokat, színes neveket használhatsz, és számtalan különböző script-el bővítheted MSN-edet. A scriptek segítségével rengeteg új dolgot tudsz MSN kliensednek megtanítani. Letölthetsz például vicceket beíró, az írásodat megváltoztató, az MSN-t Twitterrel összekapcsoló és sok más különböző script kiegészítőt.

Scripts database

Scripts database

what is Messenger Plus! Live? Messenger Plus! Live is an add-on for Windows Live Messenger that adds tons of features and extras to the software. Extend the possibilities of Messenger and make your experience a lot more entertaining! An All-New Interface Although the first thing you'll notice is the whole new look of the Messenger Plus! windows, more importantly each of them has had its layout revised, with hundreds of adjustments designed to make you find things more easily!

Tuti menü